AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar başında kuruan okumak

Kahve falında mezar başında kuruan okumak

Kahve falında mezar başında kuruan okumak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, saygınlık göreceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar başında kuruan okumak gördüyseniz:

  • Hoşnutsuz kişiler veya her konuda suçu başkalarına atmak isteyenler rahatsız edici bir atmosfere neden olabilir.

Kahve falında mezarın başında kuruan okumak ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına delalet eder.

Kahve falında mezar başında kuruan okumak çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, neşesini kaçıracağına işaret eder.

Kahve falında birinin başında kuruan okumak huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün başında kuruan okumak günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında kabir başında kuruan okumak kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sağlık problemleri içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar başında dua okumak yeni bir eve sahip olacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar başında ayetel kürsi okumak her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar başında yasin okumak yeni insanlarla tanışacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir