AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarında kıl çıktığını görmek

Kahve falında bacaklarında kıl çıktığını görmek

Kahve falında bacaklarında kıl çıktığını görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalet eder.

Kahve falında bacaklarında kıl çıktığını gördüyseniz:

  • Yanlış yapmamak, yanlış anlaşılmamak ya da anlaşmazlık yaşamamak için daha ılımlı olmakta fayda var.

Kahve falında bacaklarında kıl çıktığını görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında bacaklarda kıl çıktığını görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bacağından yılan çıktığını görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağından kurt çıktığını görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına işarettir.

Kahve falında bacağından solucan çıktığını görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağında sivilce çıktığını görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağında yara çıktığını görmek eğleneceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklardaki kılları almak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir