AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı kıllı görmek

Kahve falında bacağı kıllı görmek

Kahve falında bacağı kıllı görmek atılım yapacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağı kıllı gördüyseniz:

  • Şimdilik plan aşamasını geçmemenizde fayda var.

Kahve falında bacağındaki kılları temizlemek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının bacaklarında kıl görmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaktaki kılı almak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına yorulur.

Kahve falında kılsız erkek bacağı görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kadının bacaklarını kıllı görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sorumlu tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi bacaklarını kıllı görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine alamet eder.

Kahve falında bacakta çok kıl görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında kılsız bacak görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir