AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayaklarına sarılmak

Kahve falında birinin ayaklarına sarılmak

Kahve falında birinin ayaklarına sarılmak işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, vaaz ve nasihate, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına yorulur.

Kahve falında birinin ayaklarına sarılmak gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da düzenlemede bazı ufak tefek değişiklikler yapılması gerekiyor.

Kahve falında birinin ayaklarına sarılmak o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağına sarılmak kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına alamet eder.

Kahve falında ayağını sarılı görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklı sarı yılan görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına yorulur.

Kahve falında ayağına yılan sarılmak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine delalettir.

Kahve falında ayaklara sarılmak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına inanılır.

Kahve falında ayaklarına sarılmak çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, bol kazançlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağının altında yara görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, güzel günlerin yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir