AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklı sarı yılan görmek

Kahve falında ayaklı sarı yılan görmek

Kahve falında ayaklı sarı yılan görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ayaklı sarı yılan gördüyseniz:

  • O yüzden bazı konularda düşük profil çizmenizde fayda var.

Kahve falında ayağına yılan sarılmak iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaklı sarı yılan görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ayağına sarılmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağını sarılı görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ayaklara sarılmak işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ayaklarına sarılmak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarına sarılmak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine yorulur.

Kahve falında ayağa kalkmış yılan görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir