AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına yılan sarılmak

Kahve falında ayağına yılan sarılmak

Kahve falında ayağına yılan sarılmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, yarınlarına umutla bakacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, yaşama hevesinden olacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına yılan sarılmak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma ya da bir ilişki ileride maddi durumunuzda değişiklik yapmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında ayaklı sarı yılan görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalettir.

Kahve falında ayağına yılan sarılmak kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklara sarılmak kalbindeki kuşkulardan arınacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ayağına sarılmak sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağını sarılı görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ayaklarına sarılmak falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarına sarılmak sıkıntıya düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklı yeşil yılan görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir