AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklara sarılmak

Kahve falında ayaklara sarılmak

Kahve falında ayaklara sarılmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, elinin darda kalmayacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ayaklara sarılmak gördüyseniz:

  • Israrcı kişilere veya artan taleplere rağmen, gereğinden fazlasını yapma eğilimi hatalı olabilir.

Kahve falında ayağına yılan sarılmak iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ayaklı sarı yılan görmek dertlerinin şifasını bulacağına, rızkının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağını sarılı görmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kolaylıklara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ayaklarına sarılmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında birinin ayaklarına sarılmak yanlış bir karar verileceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklara sarılmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin ayağına sarılmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları yara görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, haksızlık edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir