AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını sarılı görmek

Kahve falında ayağını sarılı görmek

Kahve falında ayağını sarılı görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine yorulur.

Kahve falında ayağını sarılı gördüyseniz:

  • Kafanızı altüst eden meselelerde belli bir sonuca varmalısınız.

Kahve falında ayağını sarılı görmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaklarına sarılmak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine delalet eder.

Kahve falında ayaklı sarı yılan görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklara sarılmak projelerinin engellenmeye çalışılacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağına yılan sarılmak neşesinin yerine geleceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ayaklarına sarılmak böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağına sarılmak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ayağını görmek bir sebeple çok zorlanacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir