AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarına sarılmak

Kahve falında ayaklarına sarılmak

Kahve falında ayaklarına sarılmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ayaklarına sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek çalışma hayatınızı zorlaştırabilirler.

Kahve falında ayağına yılan sarılmak işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklı sarı yılan görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işarettir.

Kahve falında ayaklarına sarılmak daha iyi imkânlara sahip olacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına alamet eder.

Kahve falında ayağını sarılı görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ayaklarına sarılmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaklara sarılmak kader çarkının kişiden yana döneceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ayağına sarılmak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağını kesmek manevi rahatlamaya erileceğine, rızkın kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir