AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayaklarına kapanmak

Kahve falında birinin ayaklarına kapanmak

Kahve falında birinin ayaklarına kapanmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına yorulur.

Kahve falında birinin ayaklarına kapanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise inişli çıkılı durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ayağa kapanmak çok büyük miktarda para kazanacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin ayaklarına kapanmak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarına kapanmak bir sebeple çok üzüleceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ayaklarına kapanmak ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklara kapanmak makbul olandan vazgeçmeyeceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapanmaya karar vermek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, amacına ulaşmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında tanıdığın birinin kapandığını görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık bir kadının kapandığını görmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir