AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın birinin kapandığını görmek

Kahve falında tanıdığın birinin kapandığını görmek

Kahve falında tanıdığın birinin kapandığını görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birinin kapandığını gördüyseniz:

  • O zaman çok daha başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında tanıdığının kapandığını görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığın birinin kapandığını görmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında sırtının kapandığını görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kapandığını görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, güzel haberlerin alınacağına yorulur.

Kahve falında bir başkasının kapandığını görmek bazı sırların açığa çıkacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkanın kapandığını görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendinin kapandığını görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, gönül gözünün açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözü kapanmak sıkıntılarının günden güne artacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir