AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık bir kadının kapandığını görmek

Kahve falında açık bir kadının kapandığını görmek

Kahve falında açık bir kadının kapandığını görmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında açık bir kadının kapandığını gördüyseniz:

  • İyimserliğinizi kontrol altında tutmanız her açıdan iyi olabilir.

Kahve falında açık bir kadının kapandığını görmek yeni denemelerde bulunacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açık birini kapanmış görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, bir sıkıntıya girmeye yorulmaktadır.

Kahve falında başı açık birinin kapandığını görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında açık olan birinin kapandığını görmek çocuk sahibi olunacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık bir insanın kapandığını görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına tabir olunur.

Kahve falında açık birinin kapandığını görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapanmış kadın görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kapıların kapandığını görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir