Kahve falında ayakkabıyı atmak

Kahve falında ayakkabıyı atmak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı atmak gördüyseniz:

  • Parasal durumunuzla ilgili ani bir rahatlama bekleyebilirsiniz.

Kahve falında eski ayakkabıları çöpe atmak zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı denize atmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize ayakkabı atmak yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıları dışarı atmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, şansın yüze güleceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabıyı çöpe atmak fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çöpe atmak gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, konforunun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı suya atmak her zaman kötülük için çalışacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çöpe ayakkabı atmak haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, dinç kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top