AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık ayakla yürümek

Kahve falında kırık ayakla yürümek

Kahve falında kırık ayakla yürümek her anlamda şifa bulmaya, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, oğlu evli ise boşanacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık ayakla yürümek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerde, ticari konularda veya aşk hayatınızı ilgilendiren başlıklarda ilerlemenizi engelleyebilecek hiçbir mani bulunmuyor.

Kahve falında kırık ayakla yürümek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına inanılır.

Kahve falında cam kırıklarında yürümek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında cam kırıklarının üstünde yürümek maddi açıdan nefes alınacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında cam kırıkları üzerinde yürümek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık camlar üstünde yürümek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalet eder.

Kahve falında cam kırıkları üstünde yürümek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık cam üzerinde yürümek varlıklı kimse olacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık at görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir