AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık ayak görmek

Kahve falında kırık ayak görmek

Kahve falında kırık ayak görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık ayak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ilerle kaydedebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında arkadaşını ayağı kırık görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, büyük kayıplara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında ayağı kırık inek görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ayağı kırık görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak kırık görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında ayağı kırık insan görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık at görmek geriye doğru gideceğine, zor durumda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık ayaklı at görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık ayakla yürümek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir