AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayağını kırık görmek

Kahve falında başkasının ayağını kırık görmek

Kahve falında başkasının ayağını kırık görmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kasasının ağırlaşacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, beklediklerini duyacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının ayağını kırık gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir insan tarafından kalbiniz kırılabilir.

Kahve falında arkadaşını ayağı kırık görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını kırık görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında başkasının ayağını kırık görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kırık ayakla yürümek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine alamet eder.

Kahve falında ayağı kırık inek görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin ayağını kırık görmek dertleşerek moral bulacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık birini görmek fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında ayak kırığı görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir