AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık ayaklı at görmek

Kahve falında kırık ayaklı at görmek

Kahve falında kırık ayaklı at görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, sağlığını geri kazanacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, saygın biri haline geleceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık ayaklı at gördüyseniz:

  • Biraz heyecanlı dakikalar yaşadıktan sonra sorunu komşularınız ile birlikte çözeceksiniz.

Kahve falında kırık ayaklı at görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı kırık at görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ayağı kırık masa görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık ayakla yürümek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında ayağı kırık inek görmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, insanların saygısının kazanılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının ayağını kırık görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık birini görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında ayağı kırık sandalye görmek herhangi zarara uğramayacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir