AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı yara olmak

Kahve falında ayağı yara olmak

Kahve falında ayağı yara olmak kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, işlerini düzene sokacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı yara olmak gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir veya karmakarışık hale gelen işler, durumlar ya da ilişkiler yüzünden problem yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ayak tırnağında yara görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak topuğunda yara görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını yara görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarda yara görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarında yara görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağın yara olduğunu görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağında yara olduğunu görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağında yara görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir