AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak topuğunda yara görmek

Kahve falında ayak topuğunda yara görmek

Kahve falında ayak topuğunda yara görmek ortaklı işlere girileceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak topuğunda yara gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere net davranabilir ya da net davranmalarını isteyebilirsiniz.

Kahve falında ayak topuğunda yara görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, işlerinizin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topukta yara görmek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında topuktan yaralanmak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında ayak topuk görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine işarettir.

Kahve falında çatlak ayak topuğu görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  alamet etmektedir.

Kahve falında çatlamış ayak topuğu görmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında ayak topuğu görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak topuğunu temizlemek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir