AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayağında ayakkabı görmek

Kahve falında birinin ayağında ayakkabı görmek

Kahve falında birinin ayağında ayakkabı görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin ayağında ayakkabı gördüyseniz:

  • Zerafetinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında ayağında eski ayakkabı görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının ayağında kırmızı ayakkabı görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ayağında ayakkabı görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, ticarete adım atacağına inanılır.

Kahve falında ayağında ayakkabı olmamak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine inanılır.

Kahve falında ayağına büyük ayakkabı görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabının ayağından çıktığını görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, elin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında iki ayağa farklı ayakkabı giymek borçlarının kapanacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında ayağından ayakkabıyı çıkarmak büyük sıkıntılar çekeceğine, alım gücünün artmasına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir