AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının ayağından çıktığını görmek

Kahve falında ayakkabının ayağından çıktığını görmek

Kahve falında ayakkabının ayağından çıktığını görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, prestij kaybı yaşanacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının ayağından çıktığını gördüyseniz:

  • Rahatsızlık yaratan durumlarda dahi, nasıl olursa olsun gerekeni yapmanız lazım gelebilir.

Kahve falında ayakkabının ayağından çıktığını görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında ayağında yara çıktığını görmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağının altında kıl çıktığını görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına inanılır.

Kahve falında ayak baş tırnağının çıktığını görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında ayağında kıl çıktığını görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağında nasır çıktığını görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ayak tırnağının çıktığını görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağının çıktığını görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir