AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayağında ayakkabı görmek

Kahve falında başkasının ayağında ayakkabı görmek

Kahve falında başkasının ayağında ayakkabı görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, hastalıklarının düzeleceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, huzurunun eski haline döneceğine işarettir.

Kahve falında başkasının ayağında ayakkabı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kalıbının insanı olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının ayağında ayakkabı görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağında yırtık ayakkabı görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, işlerin günden güne daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ayağında ayakkabı görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağında yırtık ayakkabı görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa büyük ayakkabı giymek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağında siyah ayakkabı görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabının ayağından çıktığını görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün ayağında ayakkabı görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir