AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında ayakkabı olmamak

Kahve falında ayağında ayakkabı olmamak

Kahve falında ayağında ayakkabı olmamak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına delalet eder.

Kahve falında ayağında ayakkabı olmamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkinize getireceğiniz her türlü hareket sizi mutlu edebilir.

Kahve falında ayakkabının ayağından çıktığını görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağından ayakkabıyı çıkarmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına inanılır.

Kahve falında ayağına büyük ayakkabı görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının ayağında ayakkabı görmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün ayağında ayakkabı görmek bir şeyden zarar görmeye, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ayağa büyük ayakkabı giymek her gün daha fazla dolacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında ayağında eski ayakkabı görmek büyük bir adım atılacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağında yırtık ayakkabı görmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, programların ve projelerin tutmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir