AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına masaj yaptırmak

Kahve falında ayağına masaj yaptırmak

Kahve falında ayağına masaj yaptırmak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, iş ve mekan değiştireceğine, adını kirleteceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, ekmeksiz kalacağına delalettir.

Kahve falında ayağına masaj yaptırmak gördüyseniz:

  • Maddi maceralara atılma isteğiniz artıyor.

Kahve falında birinin ayağına masaj yapmak özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağına masaj yaptırmak yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında ayak masajı yapmak gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında ayak masajı yaptırmak mali sorunlarının çözüleceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kalp masajı yapmak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında masaj yatağı görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin başına masaj yapmak büyük miktarda para kazanacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birine masaj yapmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir