AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin işediğini görmek

Kahve falında ineğin işediğini görmek

Kahve falında ineğin işediğini görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına delalet eder.

Kahve falında ineğin işediğini gördüyseniz:

  • Konuşmalara başlamadan önce aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında ineğin işediğini görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yatağa işediğini görmek doyasıya sefasını süreceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında yılanın işediğini görmek eline büyük paralar geçeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işediği yeri temizlemek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin işediğini görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, hem işinde başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin suratına işediğini görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin kan işediğini görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin işediğini görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir