Kahve falında ayağına işediğini görmek

Kahve falında ayağına işediğini görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında ayağına işediğini gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakacak, rahatınızı veya sinirlerinizi bozacak bazı koşullar üzerinde anlaşma sağlamak zorunda değilsiniz, henüz vakit varken daha iyi bir strateji geliştirebilirsiniz.

Kahve falında birinin ayağına işediğini görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağına işediğini görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşın işediğini görmek işlerin yolunda gideceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının işediğini görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında halıya işediğini görmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, bol para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ineğin işediğini görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin işediğini görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin işediğini görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir