AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunun işediğini görmek

Kahve falında maymunun işediğini görmek

Kahve falında maymunun işediğini görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, yoğun stres altında kalacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yaşamına bakacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, oğlu evli ise boşanacağına, neşe içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maymunun işediğini gördüyseniz:

  • Bir sosyal etkinliğe katılabilir, insanlarla güzel konuşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında maymunun işediğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin üstünüze işediğini görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin işediğini görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ayakta işediğini görmek şansının döneceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasını işediğini görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında kedinin işediğini görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi üstüne işediğini görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dereye işediğini görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir