AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önüne işediğini görmek

Kahve falında kapının önüne işediğini görmek

Kahve falında kapının önüne işediğini görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, istenmeyen bir yolculuğa, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önüne işediğini gördüyseniz:

  • Hazırlıksız yakalanmamak için gerekli tedbirleri almalısınız.

Kahve falında kapının önüne işediğini görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kapı önünü yıkamak sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önüne tuvaletini yapmak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önünde durmak kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı önünde namaz kılmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önü paspası görmek güzel günler için yaşayacağına, hayattan her istediğini alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapının önünde siyah ayakkabı görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının önünü süpürmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir