AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta işediğini görmek

Kahve falında ayakta işediğini görmek

Kahve falında ayakta işediğini görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakta işediğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ani bir değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında ayakta işediğini görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının ayakta işediğini görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ayakta durmadığını görmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü ayakta görmek işinin ehli olacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına alamet eder.

Kahve falında ayakta yara görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına inanılır.

Kahve falında ayaktan kan aktığını görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ayaktan ayakkabı çıkarmak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta bot görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir