AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara işediğini görmek

Kahve falında duvara işediğini görmek

Kahve falında duvara işediğini görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, onlara galip geleceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında duvara işediğini gördüyseniz:

  • Fark yaratarak imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında duvara işediğini görmek rahata ve huzura kavuşacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mutfağa işediğini görmek evlerine dünürcü geleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında üzerine köpek işediğini görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında evin içine işediğini görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, haksızlık edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının altına işediğini görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında eline işediğini görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında bir çocuğun üzerine işediğini görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, desteksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının işediğini görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir