AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin aşure yediğini görmek

Kahve falında birinin aşure yediğini görmek

Kahve falında birinin aşure yediğini görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında birinin aşure yediğini gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Kahve falında aşure yedirmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin aşure yediğini görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının aşure yediğini görmek darlık içine düşeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birine aşure vermek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında aşure içtiğini görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure istemek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalettir.

Kahve falında aşurelik almak yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure ayında aşure yemek geçim kaygısı duymayacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir