AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure içtiğini görmek

Kahve falında aşure içtiğini görmek

Kahve falında aşure içtiğini görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, her istediğini elde edeceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında aşure içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı olaylar sizi gerçekten ne istediğiniz konusunda zorlayabilir.

Kahve falında aşure içtiğini görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında aşure kazanı görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında aşure yedirmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşurelik buğday görmek ferah bir eve geçileceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşurelik almak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kazancının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında aşure çorbası görmek anne baba duasının alınacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında aşure çorbası pişirmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine alamet eder.

Kahve falında tuzlu aşure yemek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir