AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşurelik almak

Kahve falında aşurelik almak

Kahve falında aşurelik almak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında aşurelik almak gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda meydana gelebilecek bir sorunun farkındasınız.

Kahve falında aşure dökmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında aşure yemek başarının ve mutluluğun geleceğine, sıhhat ve moral bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşure pişiren birini görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşure karıştırmak çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, onların mutlu haberlerini alacağına yorulur.

Kahve falında birinden aşure almak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında tuzlu aşure görmek talihinin artacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının aşure yaptığını görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında aşure yaparken görmek sağlık ve hayır getireceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir