AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure istemek

Kahve falında aşure istemek

Kahve falında aşure istemek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, planlarının gerçekleşeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine delalettir.

Kahve falında aşure istemek gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız veya içerisinden çıkılması zor konularda tartışmaya çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında aşure istemek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında şekersiz aşure yemek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş aşurelik buğday görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında aşure pişirmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşure çorbası pişirmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, resmi bir göreve getirileceğine yorulur.

Kahve falında aşure günü görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu aşure görmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında aşure yaparken görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir