AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure yedirmek

Kahve falında aşure yedirmek

Kahve falında aşure yedirmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında aşure yedirmek gördüyseniz:

  • Mesleki alanda duygularınızla hareket etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında başkasının aşure yediğini görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında aşure yedirmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin aşure yediğini görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında aşure görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kazan aşure görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında aşure yemek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında aşure ikram etmek sarsılacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında aşure yaparken görmek günahlara, büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir