AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere gidip geldiğini görmek

Kahve falında askere gidip geldiğini görmek

Kahve falında askere gidip geldiğini görmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında askere gidip geldiğini gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olaylar hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Kahve falında askere gidip gelmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalet eder.

Kahve falında askere gidip geldiğini görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında askerden gelmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerlik kağıdının geldiğini görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisinin askerden geldiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında evine asker geldiğini görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kardeşinin askerden geldiğini görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker arkadaşının geldiğini görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir