AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerlik kağıdının geldiğini görmek

Kahve falında askerlik kağıdının geldiğini görmek

Kahve falında askerlik kağıdının geldiğini görmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında askerlik kağıdının geldiğini gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilime rağmen, kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, belli plan veya projelerinizin dikkate alınmasını sağlayabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında askerlik kağıdının geldiğini görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine inanılır.

Kahve falında haciz kağıdı geldiğini görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, yüceltileceği sözler duyacağına inanılır.

Kahve falında eşinin askerden geldiğini görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının askerden geldiğini görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin askerden geldiğini görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisinin askerden geldiğini görmek mal mülk sahibi olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında askerdeki birinin geldiğini görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında askerden erken gelmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir