AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerden gelmek

Kahve falında askerden gelmek

Kahve falında askerden gelmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine tabir olunur.

Kahve falında askerden gelmek gördüyseniz:

  • Kendi yapacağınız işler varken diğerlerine yardımla zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında askere gidip geldiğini görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askerdeki birinin geldiğini görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askerden gelmek yokluğun biteceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında askerden izine gelmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işaret eder.

Kahve falında akrabanın askerden geldiğini görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine rivayet eder.

Kahve falında askere gidip gelmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında asker arkadaşının geldiğini görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin askerden geldiğini görmek fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, zor bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir