AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin askerden geldiğini görmek

Kahve falında sevgilinin askerden geldiğini görmek

Kahve falında sevgilinin askerden geldiğini görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, bir sınavdan geçileceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin askerden geldiğini gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli bir kişiden yardım isterseniz, ondan olumlu cevap alabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin askerden geldiğini görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin askerden geldiğini görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin askerden geldiğini görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında askerden izne geldiğini görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin askerden geldiğini görmek kızı olanların da gelin edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askere gidip geldiğini görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askerden izne gelmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askerdeki birinin geldiğini görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir