AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin askerden geldiğini görmek

Kahve falında sevgilisinin askerden geldiğini görmek

Kahve falında sevgilisinin askerden geldiğini görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin askerden geldiğini gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsenmemesi gereken şeyleri daha dikkatli ele almak gerekiyor olabilir.

Kahve falında sevgilinin askerden geldiğini görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin askerden geldiğini görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerden izne geldiğini görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabanın askerden geldiğini görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun askerden geldiğini görmek niyetlendiği işlere gireceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evine asker geldiğini görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, büyük bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker geldiğini görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerden erken gelmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir