AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ağzında sigara görmek

Kahve falında birinin ağzında sigara görmek

Kahve falında birinin ağzında sigara görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin ağzında sigara gördüyseniz:

  • Bazı konularda taleplerde bulunmanız gerekiyorsa çekinmeyin.

Kahve falında ağzında sigara görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine inanılır.

Kahve falında ağzından sigara dumanı çıkarmak şöhret ve hayır getireceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birinin ağzında sigara görmek yaşamını daha iyi planlayacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşinin sigara içtiğini görmek borçlanıp, hasta olacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi sigara içerken görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında sigarayı yakmak sıkıntıların çözüm bulacağına, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara paketi satın almak açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında sigarayı ters yakmak çok mutlu olacağına, sevineceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir