AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında kardeşinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında kardeşinin sigara içtiğini görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, işinde başarılı olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Yeteri kadar gayret gösterirseniz yıkılan her şeyi onarabilirsiniz.

Kahve falında kardeşini sigara içerken görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşinin sigara içtiğini görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında hamile birinin sigara içtiğini görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının sigara içtiğini görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında bir yakınını sigara içerken görmek istediği makama geleceğine, sorunların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında anneni sigara içerken görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine işaret eder.

Kahve falında ölen birini sigara içerken görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına işaret eder.

Kahve falında sigara içtiğini görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir