AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigarayı ters yakmak

Kahve falında sigarayı ters yakmak

Kahve falında sigarayı ters yakmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında sigarayı ters yakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin yorumları, tavsiyeleri veya eleştirileri sizin için önemli ipuçları içeriyor olabilir.

Kahve falında sigarayı tersten yakmak önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sigarayı ters yakmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında ters sigara içmek daha sonra işlerin açılacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tersten sigara içmek tüm fırsatları değerlendireceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına işarettir.

Kahve falında birinin sigarasını yakmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sigarayı yakmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, eşinden yana huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sigarasını yakmak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sigarayı tersinden yakmak falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir