AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında sigara görmek

Kahve falında ağzında sigara görmek

Kahve falında ağzında sigara görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzında sigara gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar tüyolar verebilirler.

Kahve falında ağzında sigara görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından sigara dumanı çıkarmak bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzında sigara görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yanan sigara görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakının sigara içtiğini görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına delalettir.

Kahve falında denizde sigara içmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babayla sigara içmek hiç istemediği işlere gireceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında sigaradan ölmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir