AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin adını söylemek

Kahve falında birinin adını söylemek

Kahve falında birinin adını söylemek gergin olacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin adını söylemek gördüyseniz:

  • İyi niyetinizi kötüye kullanan veya kendi hatalarını size pas eden kişiler olabilir.

Kahve falında birinin adını söylemek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, mal mülk kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adını soyadını söylemek rızık eksikliği yaşayacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi adını söylemek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin adını söylemek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına alamet eder.

Kahve falında ad söylemek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin adını söylemek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adını söylemek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin adını görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir