AnaSayfa / Genel / Kahve falında ad söylemek

Kahve falında ad söylemek

Kahve falında ad söylemek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, mal ve para sahibi olacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında ad söylemek gördüyseniz:

  • Eksik bıraktığınız şeyler var.

Kahve falında sevgilinin adını söylemek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi adını söylemek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin adını söylemek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında ad söylemek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, yaşam refahının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında adını söylemek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında birinin adını söylemek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine rivayet eder.

Kahve falında adını soyadını söylemek kendisi için isabetli kararlar alacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında yer adı görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir