AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi adını söylemek

Kahve falında kendi adını söylemek

Kahve falında kendi adını söylemek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, onları okula göndereceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, ne yapacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi adını söylemek gördüyseniz:

  • Aralık ayına olumlu ruh haliyle başlıyorsunuz.

Kahve falında birinin adını söylemek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında ad söylemek darlığa düşmeyeceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin adını söylemek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında adını söylemek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin adını söylemek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında adını soyadını söylemek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kendi adını söylemek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin adını anmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, alım gücünde yükselme olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir