AnaSayfa / Genel / Kahve falında adını söylemek

Kahve falında adını söylemek

Kahve falında adını söylemek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, rahatının da yerine geleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, maddi anlamda feraha ermeye, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında adını söylemek gördüyseniz:

  • Gerçekçi ya da gerçekçilikten uzak korkularla savaşmanın en iyi yolu güvenilir dostlarla konuşmak veya meditasyona başlamak olabilir.

Kahve falında adını söylemek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında ad söylemek hayatın kolaylaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin adını söylemek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında kendi adını söylemek doyasıya sefasını süreceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin adını söylemek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına yorulur.

Kahve falında adını soyadını söylemek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına inanılır.

Kahve falında birinin adını söylemek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin adını görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir