AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin adını söylemek

Kahve falında sevgilinin adını söylemek

Kahve falında sevgilinin adını söylemek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, kirli işlere bulaşacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin adını söylemek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir konu çözüm bekliyor olabilir.

Kahve falında sevgilinin adını söylemek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi adını söylemek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin adını söylemek spora başlayacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine rivayet eder.

Kahve falında ad söylemek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adını söylemek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında adını soyadını söylemek rahata ereceğine, istediği noktalara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin adını söylemek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin adını görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, daha fazla para kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir