AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin adını söylemek

Kahve falında sevdiğinin adını söylemek

Kahve falında sevdiğinin adını söylemek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin adını söylemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı farklı yollara sapmadan direkt konuşmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin adını söylemek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye yorulmaktadır.

Kahve falında ad söylemek işinde terfi alacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında adını soyadını söylemek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında adını söylemek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine işarettir.

Kahve falında birinin adını söylemek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin adını söylemek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalettir.

Kahve falında kendi adını söylemek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin adını görmek kar sağlayacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir